Samen energiewinst halen met Buurkracht

Wil je flink wat energie besparen en honderden euro’s per jaar uitsparen? Lijkt het je wat om dat met je buren te doen? Dan zit je goed bij Buurkracht. Want met Buurkracht wordt energiewinst halen slimmer, voordeliger en makkelijker.

Buurkracht buurkracht team ob

Samen optrekken is ook goed voor jezelf

Veel mensen willen graag energie besparen, maar het komt er niet altijd van. Ga je samen aan de slag, dan maak je gebruik van elkaars kracht en lukt het vaak wel. Zo wordt samen optrekken goed voor het milieu, je portemonnee en jezelf. En het wordt er vaak ook nog eens gezelliger op.

Hoeveel buurkracht heb jij?

Ben je benieuwd of het starten van een Buurkrachtbuurt iets voor je is? Doe dan mee met deze quiz. En ontdek meteen welke eigenschappen bijdragen aan een succesvol buurtteam.

Quiz: Check jouw buurkracht

Zo helpen we jou

Wordt jouw buurt een Buurkrachtbuurt, dan mag je rekenen op onze steun en support. We helpen je met een eigen buurtbegeleider, inzicht in je eigen energieverbruik, met speciale gratis acties voor je buurtgenoten en een eigen buurtwebsite. En nog veel meer.

Winteractie: vraag het je buren

Wil je eens met je buren overleggen over dit idee? Zet de eerste stap en ga het gesprek aan! Om je daarbij een handje te helpen geven we deze winter een aantal speciale burendiners weg.

Zo maak je kans op een burendiner

Babbelen met een buurtbegeleider

Buurkracht buurkracht team buurkracht ob kl

In veel regio’s in Nederland hebben we buurtbegeleiders ter plaatse die graag antwoord geven op je vragen. Hier kun je zien wie er bij jou in de buurt actief is

Wil je in contact komen met een van de buurtbegeleiders, vul dan hier je gegevens in. En wil je informatie thuis gestuurd krijgen of contact met ons opnemen, vul dan dit formulier in. 

Krijg jij energie van samen energie besparen?

Lijkt het je wel wat om met je buurt aan te haken? Dan nemen we natuurlijk graag contact met je op. Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je binnen een aantal dagen. 

Leuk om te bestellen

Wil je het gesprek over energie met je buren extra vuur geven? Bestel het gratis Energiespel of download de pdf.

ga naar het energiespel

Blijf op de hoogte

Ook elke maand kennis en ervaringen, energietips en inspirerende buurtnieuwtjes ontvangen?

schrijf je in voor de nieuwsbrief