Zaterdag is het Earth Hour: licht uit, lampion aan!

19 maart 2017

Aanstaande zaterdag 25 maart om 20.30 uur is het Earth Hour. Miljoenen mensen wereldwijd doen hun lampen en andere elektronische apparatuur een uur lang uit. Zo staan ze samen stil bij klimaatverandering. Wil jij hier ook aan meedoen? Met zo’n leuke lampion? Het kan nog!

Met deze bouwplaat knutsel je je eigen lampion in elkaar. Hieronder kun je 'm downloaden.

Benieuwd hoe je buurt eruit ziet als het écht donker is? Doof dan zaterdagavond je lichten, doe je elektronische apparatuur uit en ga naar buiten voor een avondwandeling.

Licht uit, lampion aan

Ook voor kinderen is het leuk om dat te ervaren. Laat ze hun eigen versie van de Buurkracht lampion knutselen. Ledlampje erin en je bent klaar om samen je wijk te verkennen. Download hier de lampion.

Hoe vier jij Earth Hour?

Je ziet het, manieren genoeg om je eigen draai aan Earth Hour te geven en stil te staan bij klimaatverandering. Leuk als je ons laat zien hoe jij dit doet. Dit kan via een foto op onze sociale kanalen. Of mail ‘m naar noortje@buurkracht.nl.

Veel plezier zaterdag!

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?