Windmolen in Hanevoet-Vijverkwartier

01 april 2017

Kom naar de info-avond op dinsdag 4 april

Hanevoet-Vijverkwartier op eigen kracht. Met het zelf opwekken van wind-energie is dat weer een stukje dichterbij gekomen. Het buurtteam nodigt alle buurtbewoners uit om mee te praten over de windmolen die medio 2018 in de wijk gerealiseerd gaat worden. Iedereen is dinsdag 4 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) van harte welkom in Basisschool ’t Startblok (Keverberg 3-5).

Beeld van de windmolen in de wijk

Naast informatie over de windmolen is er die avond aandacht voor ventilatie en het effect daarvan op de energierekening. Buurkracht vertelt over inzicht in je energieverbruik, met tips en concrete handvatten. En het buurtteam over de status van de energiebesparende maatregelen waar ze mee bezig zijn en het klushuis.

Meld je aan!

Om het eerste resultaat te vieren ontvangt het buurtteam de buurtbewoners met taart. Om te zorgen dat ze voldoende hebben, worden buurtgenoten verzocht zich aan te melden op hun website: buurkracht.nl/hanevoet-vijverkwartier. Hier staat ook meer informatie over hun acties en activiteiten. Voor meer informatie kan het buurtteam ook gemaild worden. 

Uitnodiging

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?