Win deze zomer een duurzaam dagje uit

02 augustus 2017

Wil jij weten hoe je voor 100 procent kan leven van zelf opgewekte energie? Interesse in duurzame technieken? Ben je nieuwsgierig hoe een energieneutraal huis aanvoelt? Of wil je leren hoe je thuis eenvoudig energie kunt besparen? Het kan allemaal in Zwolle en Maastricht. Buurkracht nodigt je van harte uit!

Enexis Huis in Zwolle

Maak nu kans op een geheel verzorgde energiereis door het Enexis Huis in Zwolle of Maastricht, compleet met persoonlijke ontvangst, rondleiding, duurzame lunch en een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen. Lijkt je dat wat voor jou en je gezin, vrienden of buren?

Dag energierekening!

De Enexis Huizen in Zwolle en Maastricht geven je als bezoeker een ware energieboost. Want wat is er nou boeiender dan de allernieuwste duurzame energietechnieken in de praktijk te ervaren. Én te zien hoe die ervoor zorgen dat je in de toekomst nooit meer een energierekening op je deurmat krijgt. 

Zo ga je mee op energiereis met Buurkracht

Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan op energiereis op vrijdag 18 augustus in Zwolle of zaterdag 19 augustus in Maastricht. Meedoen aan deze actie kan niet langer, de winnaar heeft bericht ontvangen.

Over Buurkracht

Wil je meer weten over Buurkracht en hoe je kan profiteren van elkaars energie? Kijk dan meteen even hoe Buurkracht werkt.

Enexis Huis Maastricht en Zwolle

Je kunt de Enexis Huizen in Zwolle en Maastricht ook buiten deze actie om bezoeken. Hier lees je er meer over.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?