Warffum bereidt eerste bijeenkomst voor

04 mei 2016

Op 4 februari hield WarffumWerkt! samen met Energieloket Groningen, de gemeente Eemsmond en een tiental regionale bedrijven een interessante Warmtetouravond. Zo’n 80 inwoners uit Warffum en omgeving hoorden die avond alles over isolatie. Een interessante maatregel waarmee voor veel huishoudens veel energie (en geld) te besparen valt. Daarom willen wij, inwoners van Warffum, een buurtbijeenkomst organiseren om te kijken of er nog meer inwoners geïnteresseerd zijn in in het nemen van energiebesparende maatregelen.  Daarbij krijgen we ondersteuning van de gemeente Eemsmond en van Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V.

Doe met ons mee en meld u (vrijblijvend) aan op onze eigen buurtpagina: buurkracht.nl/warffum. U ziet dan welke maatregelen voor uw persoonlijke situatie interessant zijn. Krijgt er inzicht in uw energieverbruik en vindt er tips die niets kosten en direct resultaat opleveren. Ook houden wij u via deze pagina op de hoogte van de acties die wij organiseren. Als u bij uw profiel en privacy & meldingen aanvinkt ‘laat mij weten wanneer een nieuwe buurtactie is gestart’, dan gebeurt dit automatisch. Wij vertellen u er alles over tijdens onze buurtbijeenkomst.

 

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?