Leningen voor zon en zuinig

29 mei 2016

Voor Vledderveners die hun huis energiezuiniger willen maken, zijn er aantrekkelijke duurzame leningen: de landelijke Energiebespaarlening voor particulieren en de zonnelening van de gemeente Westerveld. De kosten van de lening kun je vaak wegstrepen tegen de besparing uit het lagere energieverbruik.

 

Vledderveen

Energiebespaarlening

Bij het Nationaal Energiebespaarfonds kun je een Energiebespaarlening aanvragen van maximaal € 25.000,-. Het geld dien je te gebruiken voor investering in energiebesparende maatregelen in of aan je woning, zoals isolatie, HR-glas en duurzame installaties. De lening heeft een aangenaam lage vaste rente en gunstige betalingsvoorwaarden. Bekijk de voorwaarden of vraag direct een lening aan.

Zonnelening

De gemeente Westerveld wil dat er meer zonne-energie wordt opgewekt binnen de gemeentegrenzen. Particulieren kunnen een lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 7.500,- aanvragen voor de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen of een zonneboiler. De gemeente kan maximaal € 484.000,- aan leningen verstrekken. Dus twijfel je over zonnepanelen, wacht dan niet te lang. Bekijk de voorwaarden of vraag direct een lening aan.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?