Inspireren met je levensmotto

05 juni 2017

Bij Buurkracht staan we elke dag stil bij het milieu, jij doet dat misschien ook wel. Dat lijkt soms vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het best bijzonder. Daarom vinden wij het leuk om te weten waarom jij warmloopt voor het milieu. 

Er zijn bijvoorbeeld mensen die de wereld goed willen achterlaten voor hun (klein-)kinderen. Anderen hebben een stevige levensovertuiging. Hoe zit dat bij jou? Heb jij een levensmotto, een duurzame kreet die je vaak gebruikt, een wens voor je vrienden, familie en buren of een idee waarvan je energie krijgt? 

Kijk hier naar de motto's, uitspraken of kreten die we al voor je verzamelden. 

Wat beweegt jou?

Mail jouw persoonlijke motto naar Noortje

Deel jouw duurzame kreet, idee of overtuiging met ons. Je motto, je verhaal, een foto of een tekening, alles is welkom! Meedoen kan makkelijk en snel. Het enige wat je hoeft te doen is Noortje mailen via noortje@buurkracht.nl.  

Inspireer anderen en het kabinet! 

Wij plaatsen alle motto’s op buurkracht.nl en op Facebook. Zo inspireer je dus ook andere volgers van Buurkracht. We zamelen in tot 5 september 2017, ofwel Duurzame Dinsdag. Op deze dag worden alle duurzame ideeën aangeboden aan het kabinet.  

Een goede start!

De eerste inzending

Het eerste motto is al binnen. Komt jouw levenswijsheid, idee of overtuiging hier ook bij te staan?

 

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?