Inspireren met je levensmotto

05 juni 2017

Stilstaan bij het milieu en duurzaam leven. Dat lijkt soms vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het best bijzonder. Daarom vinden wij het leuk om te weten waarom jij warmloopt voor het milieu.

Deel jouw quote en krijg ook zo'n leuke tegel

Er zijn bijvoorbeeld mensen die de wereld goed willen achterlaten voor hun (klein-)kinderen. Anderen hebben een stevige levensovertuiging. Hoe zit dat bij jou? Heb jij een levensmotto, een duurzame kreet die je vaak gebruikt, een wens voor je vrienden, familie en buren of een idee waarvan je energie krijgt? 

Deze motto's en uitspraken verzamelden we onder andere

Albert-Jan Kramer, Roden: "Alleen mijn oven heeft geen ledlamp"
Jos Derks, Rosmalen: "Positieve energie gaat als een lopend vuurtje"
Jan Rotmans: "De combinatie van slim en duurzaam gaat 'm helemaal worden"
Marian Minnesma: "Het kan wél. Ook als iedereen zegt dat het niet kan”
Rob Bekema: "Energie gaat nooit verloren"

Wat beweegt jou?

Mail jouw persoonlijke motto naar Noortje

Deel jouw duurzame kreet, idee of overtuiging met ons. Je motto, je verhaal, een foto of een tekening, alles is welkom! Meedoen kan makkelijk en snel. Het enige wat je hoeft te doen is Noortje mailen via noortje@buurkracht.nl.  

Inspireer anderen en het kabinet! 

Wij plaatsen alle motto’s op buurkracht.nl en op Facebook. Zo inspireer je dus ook andere volgers van Buurkracht. We zamelen in tot 5 september 2017, ofwel Duurzame Dinsdag. Op deze dag worden alle duurzame ideeën aangeboden aan het kabinet.

De eerste inzending 

Het eerste motto is al binnen en komt van Buurkrachtmedewerker Marije. 

Een goede start!

"Wat ik de laatste jaren wel gemerkt heb, is dat je het verste komt als je op een moment gewoon iets doet. Duurzaam dromen en plannen bedenken is geweldig en inspirerend ... en tegelijk is het de kunst om te beginnen. Met een eerste stapje. En daar ongelooflijk veel plezier uit te halen. En dan kun je vol met energie en goede moed weer verder."

Komt jouw levenswijsheid, idee of overtuiging hier ook bij te staan?

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?