Inloopavond zonnepanelen 14 juli Delden rondom Villapark

05 juli 2016

Op donderdag 14 juli van 19.30 tot 20.30 uur houdt het buurtteam van Delden rondom Villapark een inloopuurtje over zonnepanelen in hotel De Zwaan, Langestraat 2 in Delden. Buurtbewoner Dirk van Ittersum wil samen met buurtgenoten zonnepanelen gaan uitzoeken en bestellen. Iedereen uit de buurt is welkom tijdens het inloopuurtje. Aanmelden via buurkracht.nl/delden-rondom-villapark kan ook.

Waarom samen zonnepanelen uitzoeken?

Buurtteam Delden rondom Villapark

Op de Nederlandse daken zie je steeds meer zonnepanelen liggen. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. Dirk van Ittersum: “De energie die je ermee opwekt, kun je meteen gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook.” Samen met zijn buurman wil hij dan ook aan de slag: leveranciers zoeken, offertes opvragen en vergelijken. Hoe meer buren er mee doen, hoe beter. Je hoeft niet alles alleen uit te zoeken en samen is het vaak voordeliger.

Ook meedoen?

Alle inwoners van Delden rondom Villapark kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/delden-rondom-villapark. De buurt omvat de straten tussen Villapark en Stationsweg, Spoorstraat en Zuiderhagen. Dirk: “Aanmelden is gratis en verplicht je tot niets. Je ziet er meteen handige tips en de acties van het buurtteam. Als je een slimme meter hebt, kun je je energieverbruik vergelijken met het gemiddelde van onze buurt. Zorg dan wel dat je onder profiel bij privacy en meldingen een vinkje hebt staan dat je op de hoogte gehouden wilt worden.”

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?