Hingen op weg naar lagere energiekosten

13 maart 2017

Beste buur,
Graag nodigen wij je uit voor onze dorpsbijeenkomst om je meer te vertellen over onze plannen en hoe je energie (en geld) kunt besparen. Buurkracht laat zien hoe je makkelijk inzicht kunt krijgen in je energieverbruik. Met handige tips en handvatten om te besparen.

Hingen in de startblokken

Kom op woensdag 15 maart om 19.00 uur naar Café ’t Hingen (Op den Dijk 2A Hingen Echt)

Besparingskansen in Hingen

Een energieadviseur doet nu onderzoek in ons dorp en kijkt waar de beste bespaarmogelijkheden liggen en presenteert zijn resultaten tijdens de bijeenkomst. En jij kunt al je vragen stellen. Als je wilt. Want iedereen is van harte uitgenodigd om mee te denken en te discussiëren. Dit is een project van ons allemaal. Laat via buurkracht.nl/hingen weten of je komt, dan weten wij met hoeveel koffie en koek we rekening moeten houden.

Kom je ook?

Kun je deze avond niet, maar wil je wel meer weten over onze besparingsacties of meer informatie? Mail ons gerust. Dan nemen we contact met je op. Dit kan natuurlijk ook als je andere vragen hebt. Blijf je graag op de hoogte van onze acties? Kijk op onze buurtpagina: buurkracht.nl/hingen.

We zien je graag de 15e!

Energieke groet, Fred Scheres en Riekie Paas-Weber

 

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?