19 januari: Energiemarkt Noorderplantsoenbuurt

05 december 2016

In Noorderplantsoenbuurt is energie besparen een belangrijk thema. We hebben in onze buurt al succesvolle acties achter de rug, zoals zonnepanelen en groene daken. Maar er valt nog meer energie (en geld) te besparen.

Kom 19 januari naar de Energiemarkt

Veel woningen in onze buurt zijn voor de oorlog gebouwd en bijvoorbeeld niet goed geïsoleerd. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Kom dan naar onze energiemarkt op donderdag 19 januari: van 17.00 - 20.00 uur in Café de Bres (hoek Kerklaan/Grachtstraat). over: isolatie, zonnepanelen, dubbel glas en cv-ketels

Kom je ook?

Laat ons per e-mail weten of je naar de energiemarkt komt, dan weten we met hoeveel soep en broodjes we rekening moeten houden. Wil je meer informatie over de activiteiten in onze buurt ga dan naar buurkracht.nl/noorderplantsoenbuurt.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?