Donderdag 11 mei Energieavond ‘Zuinig met energie’

08 mei 2017

Wij, buurtbewoners van Hoogkamp, zijn blij met onze gezellige wijk met veel groen. Ondanks dat, hebben onze huizen voornamelijk rood en oranje energielabels. Daar willen we wat aan doen. Op donderdag 11 mei organiseren wij onze tweede bijeenkomst ‘Zuinig met energie’. De avond gaat over wat je als bewoner kunt doen om snel energie te besparen en duurt van 19.30 – 21.30 uur bij Clubhuis Tennisvereniging De Hoogkamp (Breitnerstraat 20B).

11 mei Energieavond Hoogkamp

Programma

  • Een energieadviseur deed onderzoek in onze buurt en vertelt wat onze beste bespaarkansen zijn.
  • Met kleine aanpassingen valt al veel te verdienen. Denk aan ledlampen, maar ook de instelling van je cv. Dat en nog meer handige tips krijg je die avond gratis mee!
  • Er is veel bekend maar er leven ook fabeltjes over energiebesparing. Wij zoeken uit wat echt zoden aan de dijk zet voor onze buurt. Wij delen onze resultaten tot nu toe.

Kom je ook?

Laat ons weten of je 11 mei komt via buurkracht.nl/hoogkamp dan weten we met hoeveel koffie en koekjes we rekening moeten houden. Meer informatie over de activiteiten die wij in onze buurt organiseren vind je op onze website buurkracht.nl/hoogkamp. Meld je (vrijblijvend) aan dan mis je niets!

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?