Buurtbijeenkomst 1 juni over samen energie besparen in Helpman-Oost

05 mei 2016

In Helpman-Oost valt heel wat energie (en geld) te besparen. Inwoners, Paul Dijkstra, Gerard Koerts en Gerry Buitinck, bereiden een buurtbijeenkomst voor. Voor buurtgenoten die net als zij energiebesparende maatregelen willen nemen. Zij worden daarbij geholpen door Helpman Duurzaam, Grunneger Power en Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Op woensdag 1 juni is iedereen van harte welkom om 20.00 uur in buurthuis De Helpen (Groenesteinlaan 16).

Het buurtteam bereidt bijeenkomst voor

Tijdens deze bijeenkomst stelt het buurtteam zich voor en vertellen ze wat de buurt van hen kan verwachten. Grunneger Power vertelt over het opwekken van energie. Buurkracht over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Buurtgenoten horen welke energiebesparende maatregelen voor de verschillende type woningen uit de buurt interessant zijn en kunnen al hun vragen stellen.

Inzicht in je energieverbruik

Buurtbewoners die zich aanmelden op buurkracht.nl/helpman-oost zien op hun persoonlijke pagina’s welke energiebesparende maatregelen voor hen interessant kunnen zijn. “En met een slimme meter kun je inzicht krijgen in je energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik uit onze buurt”, aldus Paul. “We horen graag met welke energiebesparende maatregelen inwoners aan de slag willen. We beslissen samen welke maatregelen we aanpakken en als inwoner bepaal je zelf of en aan welke maatregel je wilt meedoen. Je bent nergens toe verplicht.” Het buurtteam hoopt veel bewoners te begroeten op 1 juni.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?