Actie gratis Spelen met Energiepakket: leuk en leerzaam voor kids

15 augustus 2017

Lijkt het je leuk om op een leuke en leerzame manier samen met kinderen stil te staan bij energie? Dan is dit het moment. Met het stookseizoen voor de deur, geeft Buurkracht weer een aantal Spelen met Energiepakketten cadeau. Een waardevol pakket met leuke informatie en spulletjes die allemaal met energie te maken hebben. Wil je kans maken op zo’n gratis pakket? Meld je dan hier aan!

Het Spelen met Energiepakket zit vol leuke spulletjes die iets met energie te maken hebben

Ideaal voor kids in de klas en op de BSO

Het Spelen met Energiepakket is geschikt voor op de energiemarkt en braderie, maar doet het ook erg goed in de klas, op de BSO of in de bibliotheek. Kinderen maken kennis met energie door zelf energie op te wekken, opdrachtjes te doen, stickers te plakken en te kleuren. In het pakket zitten allerlei leuke spullen, zoals warmtekleurplaten, een Besparingskalender, Jaarbespaarplaten en knijpkatjes.

Maak ook kans op zo’n gratis pakket

Maak kans op een van de Spelen met Energiepakketten door bij je aanmelding te motiveren waarom jíj wel zo’n pakket zou willen hebben. Het pakket is geschikt voor maximaal 30 kinderen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 augustus!

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?