8 januari: nieuwjaarsborrel Schrijverskwartier

29 december 2016

2016 was een goed jaar voor Schrijverskwartier. Er zijn acties gestart voor vloerisolatie en zonnepanelen en de wijk stond in een speciale krant over energie besparen, die in heel Oss is verspreid. Zondag 8 januari wil het buurtteam tijdens de nieuwjaarsborrel graag even stilstaan bij de successen van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar komend jaar. De borrel duurt van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op het plein bij het speeltuintje aan de Potgieterstraat.

Kom een nieuwjaarsborrel drinken op 8 januari!

Vanaf 8 januari gaat het buurtteam met een speciale warmtecamera foto’s van de huizen maken. Hierop is precies te zien waar de warmte uit de huizen lekt en waar nog wat extra isolatie nodig is. Buurtbewoners die een gratis warmtebeeld willen, kunnen zich vrijblijvend aanmelden op buurkracht.nl/schrijverskwartier.

Meer informatie

Mensen die niet naar de nieuwjaarsborrel kunnen komen en een gratis warmtebeeld willen of op de hoogte willen blijven, kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/schrijverskwartier of een mailtje sturen naar het buurtteam.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?