5 april: informatieavond over zonnepanelen in Acht

24 maart 2017

Op woensdagavond 5 april organiseren Buurkracht en 040energie in het Dorpshuis een informatieavond over energie besparen en zonnepanelen. Betrokken dorpsgenoten delen hun ervaringen die zij hebben met energie besparen en zonnepanelen. Experts van 040Energie vertellen over zonnepanelen en hebben meteen een mooi aanbod om samen zonnepanelen in te kopen. Iedereen is om 20.00 uur van harte welkom!

Alles over zonnepanelen

Inwoners die zonnepanelen overwegen hebben die avond de kans om hun vragen te stellen. Bijvoorbeeld over de kwaliteit, de btw-teuggave of voor welke woningen zonnepanelen geschikt zijn. En de gemeente vertelt meteen over hun duurzaamheidsbeleid en een aantrekkelijke energiebesparingslening. Via buurkracht.nl/acht of de website van 040 Energie kunnen geïnteresseerde bewoners zich aanmelden.

Meer informatie staat in deze flyer.

 

 

 

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?