29 oktober: energiemarkt in Vilsteren

11 oktober 2016

In Vilsteren zijn we aan de slag met Buurkracht om samen energie te besparen. Tijdens de dorpsbijeenkomst was er veel interesse voor spouwmuur- en dakisolatie en dubbel glas. Het buurtteam heeft daarom offertes opgevraagd bij verschillende leveranciers. De beste leveranciers (o.a. zonnepanelen, cv-ketels, isolatie) presenteren zich tijdens de Energiemarkt op zaterdag 29 oktober van 10.00-16.00 uur in Parochiehuis ‘Het Gebouw’ (Vilsterse Allee 2).

Vilsteren

Tijdens de bijeenkomst presenteren de leveranciers hun aanbod en kun jij al je vragen stellen. Ook is het mogelijk om gelijk vrijblijvend een persoonlijke offerte op te vragen. Als je je energierekening meeneemt, berekenen we meteen voor je wat het nemen van maatregelen je kan besparen. Ook kun je vast intekenen om in november warmtebeelden te maken van je woning. En neem je foto’s en/of de afmetingen van je dak mee dan kun je advies krijgen over de plaatsing van zonnepanelen. Voor kinderen is oppas geregeld, zodat ouders op hun gemak kunnen rondkijken.

Kom je ook?

Iedereen is van harte welkom! Via buurkracht.nl/vilsteren kun je laten weten of je komt. Log je in dan zie je meteen welke maatregelen voor jouw situatie interessant zijn. Kun je niet op 29 oktober, maar wil je wel meer weten over het aanbod of een persoonlijke offerte opvragen? Mail ons gerust.

Energieke groet van het buurtteam,

Jurgen Hendriks, Gerard Rietman, Jos Kampman en Marcel Vree

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?