24 mei: bijeenkomst speciaal voor appartementeigenaren

20 mei 2016

Energie besparen is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen de schouders onder zetten, met de buurt, dan kan het echt. Norbert, Anne en Maarten zijn in de Rivierenbuurt Parkweg-IJsselstraat de uitdaging aangegaan. Energie besparen door gezamenlijk acties te organiseren, bijvoorbeeld door energie op te wekken met zonnepanelen. Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V., helpt hen daarbij.

Het buurtteam in de buurt

Bij de VvE’s aan de Parkweg en IJsselstraat staan appartementen waar nog veel te besparen valt, bijvoorbeeld met zonnepanelen of isolatie. Het buurtteam vertelt hier graag over tijdens een buurtbijeenkomst op dinsdag 24 mei om 19.00 uur in MFC De Stroming. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom. De informatie is vooral gericht op eigenaren van appartementen. Lokale energiecoöperatie Grunneger Power geeft informatie over de mogelijkheden voor VvE’s. Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. En inwoners kunnen al hun vragen stellen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de buurtpagina (maar is niet verplicht).

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?