23 juni: mooi aanbod isolatie voor Nieuw Lotbroek

07 juni 2016

In Nieuw Lotbroek valt heel wat energie te besparen.  Met zonnepanelen om zelf energie op te wekken of isolatie om de warmte binnen te houden. Vorige maand presenteerden buurtgenoten Fer Gubbels en Eliane Géron een mooi aanbod zonnepanelen voor de buurt. Deze maand staat in het teken van isolatie. De afgelopen tijd hebben ze offertes aangevraagd bij verschillende leveranciers. Ze selecteerden een mooi aanbod voor de buurt en presenteren dit tijdens een buurtbijeenkomst op donderdag 23 juni op de Verlengde Klinkertstraat 14 in Hoensbroek (bij Fer Gubbels) om 19.30 uur. Iedereen is welkom.

Offertes zijn aangevraagd bij de leverancier

Tijdens deze bijeenkomst vertelt een expert over verschillende interessante isolatievormen en het aanbod speciaal voor de buurt. Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor vragen. Het buurtteam hoopt zo veel mogelijk buurtgenoten te verwelkomen. Door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. En hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het is.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/nieuw-lotbroek worden bewoners die zich aangemeld hebben, op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Dit is gratis en verplicht je tot niets. Je ziet er meteen handige tips en kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus Fer. Eliane: “Via onze website kun je ook nog vrijblijvend een persoonlijke offerte voor zonnepanelen aanvragen.” Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 23 juni.

Meer informatie?

Neem contact op met het buurtteam voor meer informatie via Eliane. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Joyce Bongers of kijk op www.buurkracht.nl.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?