22 maart bijeenkomst opwekken zonne-energie in Noordenbergkwartier

02 maart 2017

Begin dit jaar heeft de werkgroep zonnepanelen in het Noordenbergkwartier in Deventer geïnventariseerd of er interesse is in het opwekken van zonne-energie. Hieruit bleek dat veel inwoners interesse hebben in zonnepanelen, zowel op eigen- als op een gezamenlijk zonnedak. De werkgroep is hiermee aan de slag gegaan en organiseert op 22 maart een bijeenkomst over het opwekken van zonne-energie in de Fermerie op het Muggeplein. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Buurkracht Noordenbergkwartier

Tijdens de avond komt Thijs Berends van Deventer Energie iets vertellen over het gezamenlijk opwekken van zonne-energie. Daarnaast komen twee bedrijven die zonnepanelen plaatsen informatie geven. Ook hebben zij meteen een concreet aanbod. Bewoners die interesse hebben kunnen meteen (vrijblijvend) een persoonlijke offerte opvragen en al hun vragen stellen. Ook de verschillende subsidie- en financieringsmogelijkheden worden tijdens de bijeenkomst toegelicht.

Blijf op de hoogte

Inwoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten die hun buurtgenoten organiseren, kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden op buurkracht.nl/noordenbergkwartier. Mail voor vragen naar Henk Bakhuizen.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?