14 januari nieuwjaarsbijeenkomst in buurthuis KOM IN

10 januari 2017

Om in 2017 energie(k) te beginnen, houdt de buurt Germenzeel zaterdagmiddag 14 januari van 15.00 tot 17.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst in buurthuis KOM IN. Deze bijeenkomst voor alle bewoners, ouders én kinderen, vormt meteen de aftrap van de vele activiteiten die voor dit jaar op de agenda staan.

Blije buurt na de aankondiging van zonnepanelen

Zo krijgen alle huurwoningen binnenkort zonnepanelen. De werkzaamheden starten na de carnaval en moeten uiterlijk eind mei zijn afgerond. En daar blijft het niet bij. Het Buurkracht-team is met de warmtecamera en met meetstekkers in de buurt bezig om energielekken op te sporen. Verder doet Germenzeel dit seizoen mee aan het Klimaatstraatfeest.

Sociaal

Ook op sociaal vlak hebben de bewoners elkaar gevonden. Er zijn al diverse plannen voor gezamenlijke activiteiten. Kortom, 2017 belooft een heel mooi jaar te worden voor Germenzeel. Tot ziens op de nieuwjaarsbijeenkomst!

Kom je ook? Je kunt je aanmelden via de buurtpagina (niet verplicht, wel handig).

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?