Waar krijgen jij én je buren energie van?

Met het Energiespel geef je het gesprek met je buren extra lading. Want waar krijg jij energie van? Waar krijgen je buren energie van? Met dit spel kom je er eenvoudig achter wat jij en je buren belangrijk vinden en krijg je inzicht in elkaars ideeën

Buurkracht header energiespel

Stook je het liever warm in huis of trek je een lekkere trui aan? Hou jij van duurzaam douchen of juist van uitgebreid badderen? En wat kies jij: op vakantie gaan of zonnepanelen leggen? Tijdens het Energiespel kom je er eenvoudig achter waarvan jij en jouw buren energie krijgen. Je kunt het spel hier bestellen (op=op) of downloaden.

Maak kans op een gratis burendiner

Zin om met je buren een goed gesprek te hebben over het verduurzamen van de woningen in jullie buurt of dorp?

Zo doe je mee met de winteractie

Zo speel je het spel

Heb je het spel als download of fysiek kaartspel ontvangen? Zie in de video hoe het spel gespeeld wordt. Het is eigenlijk heel simpel, speel het spel met je buurman, partner, collega of vriend. Kies een kaart uit voor degene met wie je het spel speelt. Hij of zij kiest voor de bovenste of onderste optie en legt uit waarom. Ga hierover in gesprek met elkaar en bekijk wie waarvan energie krijgt.

Met je buren energie besparen

Hebben jullie ëcht energie gekregen van het kaartspel en kunnen jullie niet wachten om samen energie te besparen? Zet dit om in daadkracht. Samen energie besparen is gezelliger, makkelijker en voordeliger. Zeker als Buurkracht je een handje helpt. Wordt jouw buurt een Buurkrachtbuurt, dan krijg je alles wat je nodig hebt om energiewinst te halen. Denk aan inzicht in je energieverbruik en een eigen buurtbegeleider. Ook profiteer je van handige tips, leuke tools en alle aanwezige kennis en ervaring.

Nieuws over Buurkracht

Elke maand kennis en ervaringen, energietips en inspirerende buurtnieuwtjes.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ook energiewinst halen?

Lijkt het je wel wat om met je buurt aan te haken? We nemen graag contact met je op!

Neem contact met mij op