Woudbloem

“Slim energie besparen doe je samen”

Meld je ook aan

Woudbloem

14 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

We wonen in een mooi dorpje, omringd door natuur en groen. Maar we zitten ook boven op de gasbel. Daardoor ondervinden we aan den lijve wat het verbruik van fossiele brandstoffen voor effecten kan hebben. Naar aanleiding van de jaarvergadering zijn wij, Henk de Jong, Frans Walthaus en Sietse Roeda, een energieteam gestart. Met als doel: het energieverbruik in Woudbloem terugdringen en zo veel mogelijk zelf opwekken. Wij denken dat we samen, met z'n allen, nog veel gas en elektriciteit kunnen besparen. Bijvoorbeeld met isolatie en zonnepanelen. Maar ook door gewoon goed op te letten. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Onze actie

  • Energie stekkers van 21mrt t/m 11apr.!

Hoog sluipverbruik? Win een gratis energieadvies!

Verbaas jij je over de hoogte van je energieverbruik ’s nachts en wil je weten waar dat vandaan komt? Maak dan een printscreen van je gebruiksgrafek en stuur deze voor 18 juni naar woudbloemenergie@gmail.com. Degene met het hoogste sluipverbruik krijgt een energieadviseur op bezoek die gaat kijken wat je kunt doen om je energieverbruik te verlagen.


 

Buurkracht knipsel

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?