Witte Dorp, Eindhoven

“Wij willen laten zien dat verduurzaming ook mogelijk en betaalbaar is voor monumenten”

Meld je ook aan

Witte Dorp

3 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Het Witte Dorp – ontworpen door Dudok - is in z’n geheel Rijksmonument. Dat compliceert de mogelijkheden om onze huizen te verduurzamen. Toch hebben de afgelopen jaren al zo’n 50 huishoudens energiebesparende maatregelen genomen. Voornamelijk isolatie. Wij, Leon van Gorp, Lex Bosselaar, Robbert Nillessen, Sander Kreijns en Ton van der Pluijm van Duurzaam Witte Dorp, willen nog meer doen in onze buurt om onze vaste lasten te verlagen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?