Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

4 buren

doen mee!

4 buren

doen mee!

Welkom op de buurtpagina van Wijkbareveld

Energie besparen is goed voor onze portemonnee en voor het milieu. In Wijkbareveld gaan wij André Korthuis, Renny van der Beek -de Vries, Frederik Willebrands en Han Landsbergen aan de slag om energiebesparende maatregelen van de grond te krijgen. Blijf op de hoogte van onze acties en meld je nu (vrijblijvend) aan!

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Han Landsbergen

Vandaag 13 maart 2018 in het Dagblad van het Noorden. Paul Joosten heeft het over Wildervank, maar meer precies moet dat zijn: Wijk Bareveld in Wildervank. Maar dat zal binnenkort nog wel duidelijk worden.

"DvhN 13 maart 2018 , pag. 24
Buurkracht barst van ideeën over energie
ZUIDWENDING
Investeren in duurzame energie en besparen op de eigen energierekening. Inwoners van Wildervank en Buitenwoel hebben belangstelling om een Buurkrachtteam op te zetten.
Het energiebesparend werk van Buurkrachtteam OmmelanderwijkZuidwending valt elders in Veendam in de smaak. ,,Inwoners van Buitenwoel en Wildervank kijken mee hoe wij het doen’’, zegt Paul Joosten uit Zuidwending. Van de 110 huishoudens in Ommelanderwijk
en Zuidwending staan 70 op de lijst van Buurkracht. In de provincie zijn veertig groepen actief, mensen die samen energie besparen. ,,We barsten van de ideeën’’,zegt Joosten.,,We zijnin gesprek met Pekela Duurzaam. We inventariseren welke boerenschuren geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. En morgenavond houden we met het Energieloket van de gemeente in het buurthuis in Zuidwending een energiemarkt waar mensen tips krijgen en informatie over subsidies en regelingen."

Han Landsbergen

Energiemarkt vol energiebesparingskansen
14 maart 2018 vanaf 19.00uur in Dorpshuis de Wending, Zuidwending 199, 9644XE Veendam

Energiemarkt vol energiebesparingskansen

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Lastig? Nee hoor, we laten het u zien tijdens de Energiemarkt op woensdagavond 14 maart.

De Energiemarkt vindt plaats in dorpshuis De Wending van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

De Energiemarkt is een initiatief van het gemeentelijk Energieloket en Buurkrachtteam Ommelanderwijk-Zuidwending. U krijgt er onafhankelijke informatie over verschillende energiemaatregelen die u kunt uitvoeren. Over isoleren, maar ook over zonnepanelen en warmtepompen. Ook is er een aantal regionale bedrijven aanwezig. Zij presenteren u hun aanbod. Zo kunt u zich goed geïnformeerd meteen oriënteren op de mogelijkheden. En een offerte is snel opgevraagd.

Wilt u ook inzicht in de mogelijkheden voor uw woning? Kom dan op 14 maart naar de Energiemarkt. De avond is gratis toegankelijk. De inloop is vanaf 19.00 uur. U kunt dan meteen een bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt. Wethouder André Hammenga zal om 19.30 uur de avond officieel openen. Vervolgens neemt een energieadviseur u mee in alle mogelijkheden en voordelen. En na nog een bezoek aan de bedrijvenmarkt ronden we om 21.30 uur af. Het Energieloket verloot een bespaarpakket onder alle bezoekers van de markt

Buurkracht wkewuew iuf
Slim energie besparen doe je samen!
Jullie buurtteamLees meer over ons