Vriezenveen-Midden-Zuid, Vriezenveen

“We willen een schoner milieu en de aarde leefbaar doorgeven aan het nageslacht”

Meld je ook aan

Vriezenveen-Midden-Zuid

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“Veel woningen in Vriezenveen-Midden-Zuid zijn vlak na de oorlog gebouwd, of zelfs nog daarvoor. Het is een buurt waar nog veel energiewinst te halen valt. Wij, Henk Meulenbeld, George Langendonk en Daan Hartgers, wooncoaches van Duurzaam (t)huis Twente, willen daar graag de aanzet voor geven. Samen met zo veel mogelijk buurtbewoners. Dan kunnen we ideeën en tips uitwisselen en misschien profiteren van schaalvoordelen. Doe je mee?”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?