van Sonsbeeck, Breda

“Wij gaan voor een cafetariamodel: een menu met voor iedereen passende keuzes”

Meld je ook aan

van Sonsbeeck

6 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Van Sonsbeeck is in 1998 opgeleverd. Dat betekent dat onze cv-ketels zo langzamerhand aan vervanging toe zijn. In plaats van dat ieder voor zich daarmee aan de slag gaat, kunnen we ook samen optrekken. En als we dan toch bezig zijn, waarom zouden we dan niet kijken wat we nog meer samen kunnen doen aan onze huizen? Wij, Frans de Kruif, Carlijn Remmers, Robbert Bergmans, Frank Walter, Yvonne Couvreur, Rob Jongenelen, Marjolijn Hendrickx en Wim van Hooff, zijn alvast begonnen. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?