Steendam

“De gaswinning moet stoppen. Daar kunnen we zelf een handje bij helpen.”

Meld je ook aan

Steendam

13 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Natuurlijk leeft energiebesparing in Steendam. We zitten boven op de gasbel. Veel inwoners zijn direct gedupeerd. De motivatie is dus groot om zelf een steentje bij te dragen. Ons idee: laten we dat dan samen doen. En wij zijn: Phyl Hoogeveen, Klaas Smit, Fred Mahler en Christiaan Wiepkema. Met de aanleg van de glasvezelkabel naar ons dorp hebben we als Steendammers al bewezen dat we in staat zijn gezamenlijke projecten succesvol op te pakken. Mede daarom gaat de provincie ons helpen energieneutraal te worden. Een mooie kans. Doe je mee? 

Onze 2 acties

  • De warmte camera wordt ingezet om 2 woningen te inspecteren.
  • Phyl Hoogeveen

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?