Schijf

“We willen laten zien dat ook een kleine gemeenschap veel energie kan besparen”

Meld je ook aan

Schijf

33 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Wat Schijf kenmerkt is een grote saamhorigheid. We komen elkaar tegen op het schoolplein, in de buurtsuper, het dorpshuis, op het sportveld. Als we die saamhorigheid ook inzetten voor energiebesparing, kan er iets heel moois ontstaan waarvan iedereen kan profiteren. Wij, Ron Schrauwen, Rini van Trijp en Johan Goverde, willen daar samen met zo veel mogelijk dorpsgenoten werk van maken. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?