Rosarium, Venlo

“Een besparing van 10 procent moet mogelijk zijn”

Meld je ook aan

Rosarium

12 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

"Rosarium is een mooie, gezellige en hechte buurt waar mensen lang blijven wonen. Een goede basis om samen werk te maken van energie besparen. Heel wat huishoudens hebben al stappen genomen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, dubbel glas of isolatie. Toch valt er nog veel energiewinst te halen. Wij, André Heerschop, Marc Bergs, Huub Hendrickx, Maaike van Strijp en Jules Hinssen, willen daar samen met zo veel mogelijk buurtgenoten een flinke impuls aan geven. Doe je mee?"

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?