Energiek Rondom de Middenweg, Steenwijk

“Met de hele wijk 25 procent minder energieverbruik in 2025, dat zou prachtig zijn"

Meld je ook aan

Energiek Rondom de Middenweg

6 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Woldmeenthe, Oostermeenthe en Nieuwe Gagels vallen allemaal onder wijkvereniging Rondom de Middenweg. In die buurten willen wij, Nancy Kuper, Angelique Fluitman, Harry Frantzen, Jos de Lange, Alle Postmus, en Jitske van der Galiën van de werkgroep Energiek Rondom de Middenweg, aan de slag met energiebesparing en eigen opwek. Ons doel: met z’n allen 25 procent minder energie verbruiken in 2025. Dat kan! Zeker als we er met z’n allen de schouders onder zetten. Dat is nog gezellig ook. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?