Energiek Rondom de Middenweg, Steenwijk

“Met de hele wijk 25 procent minder energieverbruik in 2025, dat zou prachtig zijn"

Meld je ook aan

Energiek Rondom de Middenweg

8 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Woldmeenthe, Oostermeenthe en Nieuwe Gagels vallen allemaal onder wijkvereniging Rondom de Middenweg. In die buurten willen wij, Nancy Kuper, Angelique Fluitman, Harry Frantzen, Jos de Lange, Wilfred Jongens, Alle Postmus, en Jitske van der Galiën van de werkgroep Energiek Rondom de Middenweg, aan de slag met energiebesparing en eigen opwek. Ons doel: met z’n allen 25 procent minder energie verbruiken in 2025. Dat kan! Zeker als we er met z’n allen de schouders onder zetten. Dat is nog gezellig ook. Doe je mee?

12 oktober: buurtbijeenkomst over samen energie besparen

Een groep buurtgenoten uit de buurten Woldmeenthe, Oostermeenthe en Nieuwe Gagels in Steenwijk wil samen met de buurt energie besparen en opwekken. Op donderdag 12 oktober organiseert de werkgroep Energiek Rondom de Middenweg hun eerste bewonersavond. Dan vertellen ze over hun plannen en worden de resultaten van het buurtonderzoek gepresenteerd. Iedereen is om 20.00 uur van harte welkom in wijkgebouw de Oerthe (Parallelweg 15).

Bekijk het programma
Buurkracht middenweg

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?