Roerzicht, Roermond

"Samen energie en geld besparen!"

Meld je ook aan

Roerzicht

44 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Veel van onze woningen dateren van ver voor het tijdperk van duurzaam bouwen. Op papier hebben we bijna allemaal energielabel F. Met de juiste maatregelen is daar flink wat winst te halen. Daarom willen wij in Roerzicht energiebesparing nu eens echt van de grond tillen. En wij zijn: Govert Gribling en Bernard Nusselder. Betrokken buurtgenoten met groene plannen. In Buurkracht Roerzicht wordt samengewerkt met Roermond bespaart Energie. Dit is een project van de gemeente Roermond, dat verschillende energiebesparings-initiatieven bundelt. Doe jij ook mee? Meld je vrijblijvend aan en je bent vanzelf op de hoogte van onze acties en activiteiten.

Lees hier meer over in onze flyer.

Onze 2 acties

 • Woningisolatie
 • Zonnepanelen, ook voor jou !
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?