Padbroek, Cuijk

“Samen sta je sterker dan alleen en betaal je minder”

Meld je ook aan

Padbroek

14 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“Padbroek is ruim opgezet met veel groen. Maar onze huizen zijn gemiddeld een stuk minder groen; in de jaren zeventig was duurzaamheid nog niet de norm bij het bouwen. Met isolatie valt bijvoorbeeld nog veel energiewinst te halen. Ook de nieuwere huizen zijn goed energiezuiniger te maken. Wij, Diana Derks, George Mijling, Joke Andrik, Bart Ickenroth, Jack Gijsbers en Wilco Verheijen, willen daar samen met zo veel mogelijk buurtgenoten de schouders onder zetten. Goed voor het klimaat, het comfort in huis én voor onze portemonnee. Doe je mee?”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?