Oranjewijk, Leeuwarden

“Laten we alle kansen benutten om energie te besparen en zelf op te wekken”

Meld je ook aan

Oranjewijk

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De Oranjewijk is ons koninkrijk. Het is een monumentale wijk waar we trots op zijn en die we samen mooi houden. Laten we dan ook kijken hoe we Oranjewijk samen energiezuiniger kunnen maken. Geen gemakkelijke opgave in beschermd stadsgezicht, maar er zijn zeker mogelijkheden. Wij, Ewoud Herrema, Ap Timmermans, Jan van der Wal, Hein Kraij en Henk Douma van Nieuwe Energie Oranjewijk, willen daar samen met zo veel mogelijk buurtgenoten de schouders onder zetten. Doe mee!

 

Vul de vragenlijst in

Om een beeld te krijgen van wat er leeft in Oranjewijk, vragen wij je ons te vertellen wat je aan jouw woning wilt doen. Vul daarom de vragenlijst in. We horen graag van je!

Kom naar de buurtbijeenkomst op 26 oktober

Oranjewijk is een geliefde buurt vlakbij het centrum van Leeuwarden. Wij voelen ons nauw verbonden met onze omgeving en zijn er zuinig op. Daarom willen we met elkaar energie besparen. Kom naar het Energiecafé op donderdag 26 oktober om 19.30 uur in Wijkgebouw Oranjewijk op de Gysbert Japicxstraat 51. Iedereen is welkom!
 

Kijk hier voor de uitnodingskaart.

Vragenlijst
Buurkracht uitnodiging

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?