Molenkracht, Rosmalen

“Molenkracht in Molenhoek: samen kunnen we veel energiewinst halen”

Meld je ook aan

Molenkracht

65 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze buurt is ruim opgezet met veel groen. Maar echt energiezuinig zijn onze huizen in de jaren zeventig niet gebouwd. Heel wat bewoners hebben al zonnepanelen, dubbel glas en/of isolatie, maar wij zijn ervan overtuigd dat we nog grote stappen kunnen zetten. Daarom willen wij, Bonne van Dijk, Arthur van Kempen, Roger Derksen, Maarten van Caldenberg, Ton Geerts en Maarten Ploegmakers daar in onze buurt werk van maken. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meld je vrijblijvend aan op deze website.

Lees meer in onze flyer.

Onze actie

  • Documentatie en presentaties informatieavond 30-1-17

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?