Midwolde Pasop, Midwolde

“Zorg voor elkaar, zorg voor de natuur en op naar een energieneutraal Midwolde”

Meld je ook aan
Kom 07 november 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

Midwolde Pasop

8 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Midwolde-Pasop zijn bewoners heel betrokken bij hun omgeving. We zoeken elkaar steeds meer op in allerlei samenstellingen, delen een grote liefde voor de natuur en zijn behoorlijk energiebewust. Wij, Ada Kruiter, Mieke Boelens, Lia Mulder, Alina Kunnen, Anne Vogt, Percy Regensburg en Trijnie Kuik, willen die betrokkenheid nog verder aanwakkeren en faciliteren. En samen aan de slag met bijvoorbeeld ledverlichting en kleine windmolentjes. Met zorg voor elkaar en zorg voor de natuur. Ons uiteindelijke doel: een energieneutraal Midwolde-Pasop. Doe mee! Op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten? Maak hier dan (vrijblijvend) een account aan.

Binnenkort komen we langs om onszelf voor te stellen en je uit te nodigen voor de buurtbijeenkomst op 7 november. 

Onze actie

  • Gratis slimme meter!

Is de meter slim of ben jij slim?

Weet jij wat je energieverbruik is? Waarom blijft het energieverbruik doorlopen in de nacht? Wat is die piek in de ochtend? Zodra je inzicht hebt in je energie kun je zien waar je verbruik uit bestaat en kun je daar actie op ondernemen. Wie is nou eigenlijk slim? Maak een account aan op onze buurtpagina of log in en vraag nu gratis de slimme meter aan!

Heb jij al een slimme meter, maar nog geen inzicht in je energieverbruik? Vraag dan je persoonlijke code aan. Meld je aan, ga naar Profiel en Slimme meter en klik op ‘Een nieuwe persoonlijke code aanvragen’. Binnen enkele dagen ontvang je deze per post.

Slimme meter actie
Buurkracht energieverbruik

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?