Meerkracht, Meerstad

“Als we een beetje ons best doen, kunnen we allemaal naar nul op de meter”

Meld je ook aan

Meerkracht

38 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Meerstad groeit snel. Het is er ruim, groen, rustig en gezellig. En onze huizen zijn allemaal heel energiezuinig gebouwd. Goed geïsoleerd, en zonder gasaansluiting. Toch denken wij dat het nog duurzamer kan. Dat nul op de meter met een beetje inspanning voor heel Meerstad haalbaar is. Daar zetten wij ons graag voor in. En wij zijn Stefan Haan, Wendelin Wolters, Norbert Buiter, Mizzi van der Zijpp en Gerard Martinus. Samen vormen wij het buurtteam Meerkracht. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?