Marsdijk, Assen

"Wij gaan voor een duurzame wijk. Doe je mee?"

Meld je ook aan

Marsdijk

19 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze huizen zijn gebouwd in de jaren tachtig. De meesten van ons hebben al dubbel glas en geïsoleerde muren. Toch denken wij dat er nog voldoende te besparen valt. En wij zijn: Margit Akkerman en Richard Zijlstra. Betrokken bewoners die grote plannen hebben voor een duurzame wijk en een duurzame wereld. Kleine maatregelen kunnen groot verschil maken, zoals zuinigere verlichting of lekstroomschakelaars. Doe je mee? Meld je dan vrijblijvend aan.

Lees hier meer over in onze folder.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?