Kattenbosch, Rosmalen

“Slim energie besparen doe je samen”

Meld je ook aan

Kattenbosch

37 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De Kattenbosch in Rosmalen valt op door zijn blokkendozenhuizen met verschillende hoogtes, gevelvlakken en kleuren en door zijn speelse, groene buitenruimtes. In 2014 vierde de buurt z’n veertigjarig bestaan. Een goed moment om ook vooruit te kijken: hoe stomen we de Kattenbosch klaar voor de toekomst? Wij, Bert Cleveringa, Ton Dietvorst, Henk van Leeuwen, Erik van Stokkom en Ron Visser, vormen de werkgroep Duurzaamheid. Samen met heel de Kattenbosch willen we in onze buurt werk maken van verduurzaming en lopende initiatieven een nieuwe impuls geven. Meld je vrijblijvend aan om op de hoogte te blijven.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?