Hout-Blerick, Venlo

“Iedereen kan naar nul op de meter zonder eigen geld te investeren”

Meld je ook aan

Hout-Blerick

33 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Iedereen kan energie besparen. En waarom zou je het niet doen als het je elke maand geld oplevert? Bovendien: er moet echt iets gebeuren om de klimaatverandering tegen te houden. Alleen lukt dat niemand. Zoiets moeten we samen doen. Met gemeenten, corporaties, bedrijven, iedereen die maar wil. En elk vanuit zijn eigen rol. In Hout Blerick zijn wij, Jan Linssen, Gé Korsten en Ruud Steeghs, alvast begonnen. We helpen jou ook graag. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Doe mee!

Onze actie

  • Gratis Energieplan

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?