Haler-Uffelse, Haler

“Beginnen met zonnepanelen en uiteindelijk een energieneutraal dorp”

Meld je ook aan

Haler-Uffelse

8 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Haler-Uffelse is een eigenwijs dorp. We regelen veel zelf. En we doen ook al veel samen, van handboogschieten tot zingen en van biljarten tot carnaval vieren. Waarom dan niet ook samen energie besparen? Wij hebben het plan opgevat om daarmee in ons dorp eens goed van start te gaan. En wij zijn Wilhelmina Hoedjes, Dorien Deckers, Jac van den Broek en Huub Custers. Het liefst betrekken we er iedereen bij. Waarschijnlijk beginnen we met zonnepanelen, want daarvoor is al vanuit verschillende hoeken belangstelling. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?