Estersverde, Grave

Er zijn in onze buurt nog fikse slagen te maken, laten we dat samen doen!

Meld je ook aan

Estersverde

30 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze huizen zijn gebouwd in de late jaren zestig, begin jaren zeventig. Met enkel glas en vrijwel zonder isolatie. Sindsdien is een deel gerenoveerd, maar als het gaat om energiezuinigheid, zijn er nog altijd grote slagen te maken. Wij, Johan Rongen, Ben van Vonderen en Jo Zwartkruis, willen daar met zo veel mogelijk buurtgenoten een flinke slinger aan geven. Te beginnen met een zonnepanelenactie. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meld je vrijblijvend aan!

Onze actie

  • Zonnepanelen Estersverde

Estersverde lanceert zonnepanelenactie

Dat er interesse was voor zonnepanelen in Estersverde had Ben van Vonderen van het buurtteam wel verwacht. Maar dat de opkomst voor de buurtbijeenkomst over dit onderwerp op 14 november zo groot zou zijn, kwam als een aangename verrassing. “Het werd behoorlijk warm in wijkgebouw Esterarde.” Ruim 50 bezoekers lieten zich informeren over de zonnepanelenactie voor hun buurt en de eerste offertes zijn al aangevraagd. Ook interesse? Meld je aan voor de actie.

Lees het verslag
Buurkracht esterdsverde buurtbijeenkomst

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?