Dorp Centraal, Lemsterland

“We gaan voor het vliegwieleffect: van inzicht naar elkaar inspireren en samen besparen”

Meld je ook aan

Dorp Centraal

6 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Dorp Centraal (Eesterga, Follega, Oosterzee, Echten, Bantega, Echtenerbrug, Delfstrahuizen) zetten we ons samen in voor gezamenlijke belangen. Onze dorpshuizen en scholen overeind houden, bijvoorbeeld. Vervoersmogelijkheden voor ouderen. Voor leefbaarheid en duurzaamheid. Wij, Ursi Frehner, Geert Schokker, Willem de Bruijn, Henk Bakker, Ko van de Brink, Jitze Oosterloo en Geartsje Witteveen, willen ook energiebesparing en het verbruik van groene stroom uit de regio stimuleren. Samen kunnen we iets goeds doen voor het milieu én voor onze dorpen. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?