Dokter Kanterslaan, Grave

“Asbest van het dak, isolatie erop!”

Meld je ook aan

Dokter Kanterslaan

3 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Op alle daken in de Dokter Kanterslaan liggen golfplaten waarin asbest is verwerkt. Daar moeten we iets aan doen; vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden. Wij, Kees Buijs, Willem van den Tillart, Fred Vink en Jeroen Jongerius, hebben een plan: laten we die verplichte asbestsanering met de hele straat oppakken en dan meteen onze daken isoleren. Dan slaan we twee vliegen in één klap. Wij gaan ervoor om dit zo te organiseren dat het voor alle huishoudens financieel haalbaar is. Want samenwerken is leuk, het is nóg leuker als iedereen mee kan doen. Jij dus ook!

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?