Diepenheim

“Als we de krachten bundelen, kunnen we veel moois bereiken"

Meld je ook aan

Diepenheim

0 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Voor zo’n klein stadje als Diepenheim zijn we heel actief. Een vruchtbare bodem om ook samen energie te gaan besparen en zelf op te wekken. Wij, Hans Schoolderman, Karin Vrielink en Maarten van der Kolk van Duurzaam Diepenheim, willen daar serieus werk van maken. Onze ambitie: een energieneutraal Diepenheim. Met collectieve zonnepanelen op een aantal locaties komen we al een heel eind. En er valt bijvoorbeeld ook nog veel enkel glas te vervangen en te isoleren. Samen kunnen we mooie dingen bereiken. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?