De Regt, Beek en Donk

“Samen energie besparen is gezellig en het levert nog voordeel op ook”

Meld je ook aan
Kom 23 november 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

De Regt

29 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“We wonen in de groenste gemeente van Nederland. Maar de woningen in De Regt zijn nog niet allemaal even groen. Samen kunnen we nog heel wat zuiniger omspringen met de grondstoffen die Moeder Aarde biedt. Wij, Gert-Jan van Kesteren, Wim Hijnen, Tiny Huijbers en Nannie de Greef, willen daar samen met zo veel mogelijk buurtgenoten werk van maken. Dat vergroot de saamhorigheid en het verkleint onze energierekening. Doe je mee?"

Onze 2 acties

  • Warmtebeeld camera
  • Wim Hijnen

Laat weten wat jij wilt

We hebben een overzicht gemaakt van alle mogelijke acties die we in de Regt kunnen oppakken, om samen energie te besparen. Op basis van deze inventarisatie, willen wij een aantal van deze energiebesparende maatregelen oppakken. Laat weten wat jij wilt en vul de inventarisatielijst voor 1 november in! Iedereen die de lijst invult krijgt op 23 november (bij de buurtbijeenkomst) een ledlampje.

Inventarisatielijst
Buurkracht de regt 8808

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?