De Moeren, Breda

"Slim energie besparen doe je samen"

Meld je ook aan

De Moeren

32 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Wij zijn enthousiaste buurtbewoners die zich inzetten voor het verbeteren van het leef- en wooncomfort in onze wijk. Door individuele vragen en behoeften in kaart te brengen willen wij dit collectief aanpakken. We concentreren ons in eerste instantie op Benedenmoeren, Bochtmoeren, Bovenmoeren, Noortberghmoeren, Oppermoeren, Pijpersmoeren, Raaimoeren, Somerweide, Veldmoeren, Volgermoeren, Witmoeren en Zwartmoeren (380 woningen). Naast energiebesparing willen wij ook andere zaken betrekken, zoals bijvoorbeeld het vervangen van asbestdaken (verplicht voor 2024), maar ook op thema’s als veiligheid, milieu en leefbaarheid. Doe je mee?

Onze actie

  • Niek Hakvoort

Laat weten wat jij wilt

Meld je vrijblijvend aan en laat weten of en hoe jij mee wilt doen aan onze asbest- en isolatie actie. Vul de vragenlijst in!

- Bekijk alle informatie van de werkgroepen Asbest en Isolatie

- Direct meedoen? Meld je aan en ga naar Acties in mijn buurt

Aanmelden is simpel. Vul eerst je postcode in en vervolgens de rest van je gegevens. Daarna bevestig je de link die je op het door jou aangegeven e-mailadres ontvangt. Meld je nu (vrijblijvend) aan!

Vragenlijst
Buurkracht moeren 1

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?