De Moeren, Breda

"Slim energie besparen doe je samen"

Meld je ook aan

De Moeren

32 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Wij zijn enthousiaste buurtbewoners die zich inzetten voor het verbeteren van het leef- en wooncomfort in onze wijk. Door individuele vragen en behoeften in kaart te brengen willen wij dit collectief aanpakken. We concentreren ons in eerste instantie op Benedenmoeren, Bochtmoeren, Bovenmoeren, Noortberghmoeren, Oppermoeren, Pijpersmoeren, Raaimoeren, Somerweide, Veldmoeren, Volgermoeren, Witmoeren en Zwartmoeren (380 woningen). Naast energiebesparing willen wij ook andere zaken betrekken, zoals bijvoorbeeld het vervangen van asbestdaken (verplicht voor 2024), maar ook op thema’s als veiligheid, milieu en leefbaarheid. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?