Binnenhof, Heeze

"Kies maar: een rendement van 12 procent op je dak of 0,2 procent op de bank"

Meld je ook aan
Kom 29 november 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

Binnenhof

13 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In het Binnenhof is het altijd gezellig. We treffen elkaar op het grasveldje voor de deur, bij buurtborrels en -barbecues, maken samen fietstochten. Een mooie basis om ook samen te kijken hoe we nog energiezuiniger kunnen wonen. Met de isolatie zit het wel goed, maar er valt nog winst te halen, bijvoorbeeld met brievenbusborstels, gelijkstroomventilatoren, zonnewarmte en zonne-energie. Wij, Jeroen van Hemert, Cees van Arendonk, Rens Guitjens, Willem en Mien Beetz, gaan buurtactiviteiten organiseren rondom energiebesparing en -opwek. Doe mee!

Onze actie

  • Slimme energiemeter, grip op je energie!

Wij zijn benieuwd wat er leeft in onze buurt.

Vertel ons wat je van onze buurt vindt en in welke gezamenlijke acties je interesse hebt. De resultaten van deze enquête vertellen we tijdens onze eerste buurtbijeenkomst op woensdag 29 november om 19.00 uur in Dorpshuis 't Perron (Schoolstraat 48). De uitnodiging volgt, schrijf de datum in je agenda!

Buurtenquête
Buurkracht 2017100715584621457   oscar vinck

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?