Ansen

“Ons doel: Ansen energieneutraal in 2020. Dat is ambitieus, maar het kán”

Meld je ook aan

Ansen

4 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Sinds november 2015 krijgen ruim 30 huishoudens in Ansen stroom van 650 zonnepanelen op een veeschuur. Een project van EnergiekAnsen. Wij, Deet Hoogveld, Peter Smith en Albert Smand, zitten in het bestuur. Inmiddels zijn we alweer bezig met de volgende stappen. Zoals het opzetten van een zonneweide en het project ‘Goed voorbeeld doet goed volgen’: realtime inzicht in je energieverbruik voor maar 60 euro. Buurkracht faciliteert en ondersteunt. Doe mee, blijf op de hoogte en meld je hier geheel vrijblijvend aan.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?