Achtmaal

“Samen minder energie verbruiken, die kant moeten we op!”

Meld je ook aan

Achtmaal

38 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Achtmaal doen we al veel samen, van voetballen tot toneelspelen en van buurtpreventie tot carnaval vieren. Waarom zouden we dan niet ook samen energie besparen? Het onderwerp leeft in het dorp en er is nog veel winst te behalen, zeker als we er met z’n allen de schouders onder zetten. Wij, Cees Jacobs, Marius Cox en Hans Evers, willen daar een zwengel aan geven. Bijvoorbeeld met goede voorlichting en gezamenlijke acties. Doe je mee?

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?